GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Yoga

Ebba är vår yoga-instruktör på SFA. Vi erbjuder yoga både för nybörjare och de mer vana. Yoga är ett mycket bra komplement till dig som dansar, för dig som vill bli smidigare eller för dig som vill hitta ett lugn i vardagen.

EBBA:
”Med bakgrund från dans och gymnastik, och över 300 timmar utbildning inom yoga och meditation, kan du på mina klasser vänta dig ett dynamiskt flow med mycket rörelser till djupa rytmiska melodier i samband med total närvaro och kroppskontroll. Är du redo att gå djupare – både fysiskt och psykiskt? Närvarande, öppen och inte rädd för att testa nåt nytt? Tillsammans tar vi oss från tankar & stress och landar i kroppen. Oavsett erfarenhet, varmt välkomna på mina klasser. Namaste”

Måndag kl 07:30-08:30
Soul flow yoga (Hatha)*

Tisdag kl 07:30-08:30
Tribal flow yoga (Vinyasa)**

Onsdag kl 07:30-08:30
Soul flow yoga (Hatha)

Torsdag kl 07:30-08:30
Tribal flow yoga (Vinyasa)

EBBA:
”* I soul flow yoga rör vi oss till gungande toner av soul och R&B. Grund är hathayoga, där vi rör oss långsamt och kontrollerat in i positionerna och sedan stannar i flera andetag. Utmanande för styrka och flexibilitet, samtidigt som man fokuserar på avslappning och mindfullness. Vi jobbar mycket med pranayama – andning, och corestyrka är även en stor del av hathayoga.

**I tribal flow yoga rör vi oss direkt från en rörelse till nästa. Grunden är ashtanga/vinyasayoga, och musiken är djupare och mörkare melodisk sydamerikansk tribemusik med mycket vocals och trummor. Det finns ett flow i varje klass där tempot varierar från gång till gång, och varje rörelse är ihopkopplade med antingen in- eller utandning, vilket ger känslan av att det är andetaget som rör kroppen. Den största skillnaden mellan klasserna är att i vinyasa rör vi oss i snabbare takt och med mer kontrollerad andning än i hathayogan. Fysiskt sett kan hathayogan upplevas som djupare stretch eftersom den är långsammare, och vinyasa mer som cardio och kroppskontroll. I båda stilarna praktiseras meditation och mindfulness, och mind-body-spirit connection.”

Ni anmäler er till Ebbas yoga via info@danceacademy.net eller köper era klasser mellan 16.00-21.00 på Scandinavian Dance Academy.

Oavsett om du tar drop in, har Klippkort eller Terminskort så måste alla klasser FÖRBOKAS. Du förbokar din plats genom att maila skolan. Du kan förboka din klass fram till 12 timmar innan utsatt tid. Vänligen uppge namn, telefonnummer samt vilken dag/dagar du vill boka.

BOKA genom info@danceacademy.net

AVBOKNING:
Avbokning måste ske senast 12 timmar innan klassen. Att missa att avboka en gång är mänskligt. När man missat att avboka 3 gånger får man en spärr och kan inte boka fler pass på 30 dagar.

PRIS:
DROP IN = 160kr

KLIPPKORT
10 klasser för 1500:-
15 klasser för 2100:-
20 klasser för 2600:-

I alla priser ingår 6% moms.

ALL YOGA INGÅR I TERMINSKORT (dans) VT-21.

INFORMATION OM BETALNING:
Vid bokning via mail kan du välja att betala via bankgiro eller via swish på plats. Ni kan även köpa era klasser mellan 16.00-21.00 i receptionen på Scandinavian Dance Academy.

TOP