GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TORSDAG

/ torsdag, 31 maj 2012 / Publicerad iBlogg

En vecka sedan jag bloggade! Tiden går fort.. Haft mycket jobb senaste tiden så har varit helt död på kvällarna och därav inte orkat!

Nu  ska jag snart röra mig mot jobbet igen. Skulle egentligen börjat nu, men fick komma in senare vilket är väldigt skönt för jag är så otroligt trött idag och längtar bara tills jag får sova ikväll. 
 

Igår hängde jag i stan med min kära vän Fanny. Blev lite shopping och middag, mycket prat och stöttande ord. Därefter mötte jag upp ellinor. Vi tog ett glas på fridays innan vi begav oss mot The voice Goodiebag festen på Goldwell. Där mötttes vi av många dansglada människor. Vi var mest där för att hämta upp min pojkvän men det tog väldigt lång tid, så det efter ett samtal med Sean och många andra begav vi oss mot snaps. Ytterligare ett glas vin innan alla andra kom och mycket bästis snack.
Sedan kom alla människor, mycket dansglada som vanligt och jag var väldigt trött så satt och pratade med alla istället för att vara taggad. Blev hemgång innan stängning, väldigt skönt och sen blev det bara att lägga sig i sängen med älsklingen och somna i hans famn, som jag längtat!

Sista veckan på dansen nu förövrigt. Och jag har missat allt på grund av jobb. Igår var enda dagen jag var ledig och då har vi ju inte någon dans. Jag kanske hinner in till alvaros klass idag, men får se!

Hoppas ni har haft fina dagar!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP