GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TORSDAG

/ torsdag, 03 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Herregud hörrni! Vart har denna vecka tagit vägen egentligen, jag är helt förvirrad av dessa röda dagar etc. Känns fortfarande som måndag men snart är det helg, herregud!

Hoppas ni har haft trevliga dagar! Det har verkligen jag, för trevliga!
I Lördags var det ju Eric Saade som gällde, åh min älskling var så duktig och det bara lös om alla på scenen. Riktigt bra var det, dansarna gjorde allt, fy satan vilka bra nummer det var!
Därefter blev det ju efterfest på Pure och gud så kul vi hade det. Mycket alkohol och skratt. En satans kul kväll som avslutades tillsammans med Karin, Jonas, Alex och Calle på Whiteroom och det fick man lida för ännu mer dagen efter!
  I Söndags mådde jag och mitt hjärta inte alls så bra, men som förtjänat. Vi tillbringade verkligen hela kvällen och dagen i sängen.

Sen var det valborg också. Tillbringade dagen med Alex och Eric i stan, vi satt på fridays och snackade skit. Därefter fick jag åka till dansen och repa i några timmar, sedan var det bara stress stress stress.
Efter dansen var det förfest hos Eric som gällde tillsammans med några dansare och min älskade kaka. Sedan blev det en sväng på Sturecompagniet men bestämde oss kvickt att dra till amba istället, och där blev det en fet kväll men äckligt mycket alkohol!

En kul valborg, men dagen efter sög! Fyfan vad dåligt jag mådde, jag kunde inte äta någonting på hela dagen utan bara låg och dog i sängen. Haha fyfan!

Nu är det snart jobb som gäller. Framöver är jag inte ledig, utan jag jobbar konstant hela maj nästan. Herregud, jag vet faktiskt inte hur jag ska kunna överleva, men det blir intressant.
Imorgon är det någonting roligt och nytt som händer också, men det tänker jag inte berätta än!

Hoppas ni får världens finaste dag, och jag hoppar ni njuter av det vackra vädret!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP