GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

STUDENTSKIVA

/ onsdag, 04 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Heeej! Igår var min studentskiva och jag hade riktigt kul! Middagen var nog bäst med alla roliga uppdrag, sånger lambo, frågesport och allt var det var. Jag blev klassens inlevelse haha 😀 Jag vet inte hur många gånger vi körde lambo men självklart blev jag utsatt först av alla! Men sedan var det hela klassen och både föräldrar vänner, pojkvänner, flickvänner och syskon blev också utsatta, riktigt kul! Efter middagen kom vännerna. Dock inte alla jag hade förväntat mig så det var tråkigt men jag är skitglad för dom som kom!<3 Det skulle blivit fler folk men precis som för mig så var det fler i klassen som hade sålt biljetter och sedan hoppade folk av i sista sekunden,trist. Men våran klass hade sjukt kul under hela kvällen och det är de som är huvudsaken. Underbara studentskiva, har nog inte varit så lycklig på länge!

Idag har jag mått som jag förtjänar men jag har ändå suttit och pluggat hela dagen och blivit klar med ett arbete, sjukt skönt! Dock ska jag börja plugga på nästa grej nu som är till imorgon :/

Det ska bli så skönt när allt plugg är över, då ska jag dansa så mycke jag bara kan! Men nu är det plugg varje dag som gäller.

Ha en fin dag alla! kärlek<3

Leave a Reply

TOP