GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Edin Jusuframic

Edin även kallad Edo är skolans absoluta glädjespridare. När han kliver in i ett rum så är det som att solen tittar fram efter en lång dag av regn. Han skapar glädje vart han än befinner sig. Edin undervisar i Hiphop men vi på SDA ville från början döpa hans kurser till ”EGO MED EDO”. Karisman den här killen besitter är helt omöjlig att sätta fingret på. När du tror att du förstår honom så är du garanterat helt fel ute…

Edin är inte bara professionell dansare och Master Trainer på Nike. Han är även utbildad jurist.

Edin jobbar idag med med alla större TV produktioner samt de flesta stora artister i Sverige såsom Eric Saade och Danny Saucedo.

Edins egna ord:

På mina dansklasser kommer vi att arbeta med hela kroppen. Varje dansklass börjar med en uppvärmning, bestående av dans- och styrkeövningar, vilken efterföljs av en stretch och därefter en koreografi. Koreografierna är ofta fysiska med blandad dynamik och musikgenre (både nationell och internationell) där fokus på att utveckla egen stil men också att förmedla en känsla när man dansar är huvudkärnan. Massor av energi, glädje och svettiga kläder är en garanti.

Edin Jusuframic
Edin Jusuframic
TOP