GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ON STAGE – 2014 (GLOBEN)

/ onsdag, 19 mars 2014 / Publicerad iNyheter

ON STAGE – 2014 (GLOBEN)

Vårterminen 2014 avslutar vi med en stor show i Globen. Vårt mål med denna show är att alla skolans elever ska få känna på hur det är att stå på scen tillsammans med professionella dansare och kända artister. Det är en mycket påkostad produktion och SDA lägger stor stolthet i att leverera det allra bästa och modernaste. Det ska vara en lika stor upplevelse för er besökare som det är för alla elever, lärare och artister som är med i showen och befinner sig på och bakom scen.

Det är självklart helt frivilligt att vara med i showen. Även fast man inte kan/vill vara med i Globen så fungerar lektionerna precis som vanligt. Man dansar och har kul. Materialet som läraren bygger under den sista tiden är det material som ni kommer uppträda med.

”Detta året samarbetar SDA med FITNESSGALAN (www.fitnessgalan.com). Tack vare detta unika samarbete kan SDA sätta upp årets elevshow i Globen. Fitnessgalan är ett av Sveriges största event inom Fitness, träning och hälsa. Hela eventet pågår 9-11 maj. När du köper biljett till ”SDA – On Stage” så ingår även entre till Fitness och Hälsomässan samt alla föreläsningar under hela söndagen.”

SCHEMA: 10 maj
09:00-21:00: Repetitioner på dansskolan (Schema läggs ut senare)
Alla grupper kommer repa sina nummer på dansskolan dagen innan showen. Här kommer ni att gå igenom de sista detaljerna kring ert nummer tillsammans med er lärare samt få viktig information om den stora dagen.

SCHEMA: 11 maj (Tiderna kan ändras. Däremot är tiden för SHOW helt bestämt)
08:30-08:45: Samling inne i Globen framför stora scenen.
08:45-09:15: Information till elever på plats
09:15-09:45: Genomgång av lokal för elever
09:45:00-11:00: Soundcheck/Övrigt
11:15-13:15: Genrep på scen
13:30: Insläpp publik: (Dj spelar musik och dansfilm visar på storbildsskärmen.
14:30-16:30: SHOW

 

INFO GÄLLANDE DE YNGRE ELEVERNA (3-13 år):
Vi har tagit in extra personal som tar hand om de yngsta barnen. Alla barn upp till 13 år kommer att samlas i separata loger back stage och här kommer de att ha tillgång till dryck och frukt. Innan showen och efter de dansat på scen kommer barnen att återgå till sin loge där personal tar hand om dem. När showen är slut hämtar ni era barn back stage i deras loge. Föräldrar till de yngre barnen får närvara genom att sitta på läktaren mellan 08:30-11:15. Under genrepet (11:15-13:15) får ingen närvara förutom elever och personal från SDA. 13:30 börjar publikinsläppet och då måste alla som vill se showen ha en biljett som köps via Ticnet. Endast elever och personal har tillträde till området back stage fram tills showen är slut. Vill ni inte närvara under showen så tar vår personal väl om hand om alla barn. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Biljetterna säljs på TICNET.

  • Priser:
  • 290 kr (barn/ungdom 3-17 år)
  • 320 kr (vuxen +18 år)
  • Barn upp till 2 år som sitter i knät på vuxen och inte har egen sittplats går gratis.
  • Elever som dansar i showen behöver INTE köpa biljett.
  • Årets gästartiser är:
  • Eric Saade
  • Oscar Zia
  • J.E.M
  • Nunchucks & Less Agressive Clappers

Scenen är 12 x 8 meter och vi har skärmat av arenan så vi tar in 1500 besökare som alla har numrerade sittplatser. Denna storlek på produktion är likvärdig med tex inspelningen av X-Factor. Ljuset byggs som vanligt av LIGHTLAND som är Sveriges största producent av ljus.

 

SCEN GLOBEN

//Scandinavian Dance Academy

TOP