GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

MÅNDAG

/ måndag, 29 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Helluu! Gud vad den här dagen har varit lång! Jag som är ovan nu att gå upp så tidigt trodde att jag skulle svimma imorse när klockan ringde för att jag var så trött. Men jag blev pigg ganska fort:) Dock krånglade bussen, först hoppar sl över min buss och sen kommer bussen efter försent, jättekul när man ska passa en tid (y) Jaja jobbdagen gick i alla fall super förutom att det blev lite långtråkigt för det var sååå lugnt. Skönt på ett sätt men man vill ju ändå ha något att göra hela tiden!

Efter jobbet åkte jag hem lite snabbt och sen åkte jag vidare till frisören med mamma. Jag skulle egentligen bara klippt mig men i sista sekunden fick jag ångest lite hastigt och ville slinga mig också så vi blev kvar lite längre än planerat. Det blev ”guldiga” slingor för ovanlighetens skull. Klippte rätt mycket också! Åhh vad intressant..verkligen inte. Onödigt inlägg, inga bilder heller. Kul.

Imorgon blir det jobb igen 9-18:) Efter det är det möte med teamet klockan 20 och förmodligen rep efter det också! Nuu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Kärlek till alla fina <3

Leave a Reply

TOP