GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HOME SWEET HOME

/ tisdag, 05 april 2011 / Publicerad iBlogg

Äntligen hemma! Vart riktigt tufft under Marios klass, var väldigt seg men det var riktigt najs som vanligt:) Dock är min jävla rygg åt helvete just nu, gör så ont… Nu har jag precis träffat min underbara vän Ellinor, vi ska  mysa hemma hos mig, äta massa chips och snacka skvaller!! Nu när man är ”ungkarl” så gäller det att ta vara på kvällarna med alla fina människor:)

Hoppas ni får en underbar kväll nu! Nu är det dags att först göra lite nytta sen blir det mys! 
Kärlek till er!  

2 Responses to “HOME SWEET HOME”

  1. Alexandra säger: Svara

    Shit… det är ju du. Jag har sett dig på Marikas typ tusen gånger och tycker du är så jävla bra. Läste att du dansar med the voice team. Nån dag vore det en dröm att få vara med en sån grupp. Det ska bli kul att läsa din blogg.

    Kram Alexandra

  2. Caroline Bjurgard säger: Svara

    Men gud vad söt du är! Tack så jättemycket! Hoppas jag får se dig här i fortsättningen 😀
    Ta hand om dig!

Leave a Reply

TOP