GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

HEJHEJ SOMMAR

/ söndag, 12 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er alla där ute! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag känner mig fortfarande rejält deppig! Som tur är har jag fina vänner, en underbar familj och pojkvän  som hela tiden piggar upp mig!

Det har varit fullrulle dessa dagar. I Fredags var det dags att pallra sig ur sängen otroligt sent och mådde verkligen som man ska göra dagen efter sin student, sen var det bara iväg på massa mottagningar. Därefter iväg till slutskiva med Snärtan (fanny) och Alex, dock var de tlång kö så jag och Alex vände vid dörren då klockan redan var 01:00. Men vi fick en undebar tid med vår älskade student ändå! Därefter tog vi en liten prommis på stan och sedan hem till mig.
Igår på dagen tog jag det väldigt väldigt lugnt! Sen på kvällen mötte jag upp alex igen och ytterligare en promenad genom staden blev det, sen satte vi oss på Moda och tog några cider och en drink. Mycket mycket mysigt var det!

Idag har jag sovit kvar hos Alex väldigt länge när han åkte in på rep tidigt imorse. Jag vaknade typ ett tror jag. Sen åkte jag hem, kollade på tv och sov lite till. Nu ska jag snart åka in till stan igen och möta min älsklings fanny. Vi ska sätta oss på en uteservering och prata om vad vi ska göra med våra liv, sen blir det övernattning hos mig med bästa snärtan!
Kärlek till er alla!

Leave a Reply

TOP