GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

 SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY


SDA presenterar tillsammans med Daniela & Dariush: SCANDINAVIAN FITNESS ACADEMY (SFA)

Daniela & Dariush är utbildade tränare och är här för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Detta passar dig som vill komma igång, för dig som redan är igång och för dig som vill komplettera din dans!

DANIELA:
”Utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Varit aktiv inom träning och hälsa hela mitt liv och det är områden som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag älskar att utmana, pusha och vägleda folk i sin träning. På ett roligt, effektivt och säkert sätt kommer vi att ta träningen till nästa nivå. Jag är redo, är du?”

DARIUSH:
”Utbildad personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsledare med 10 års erfarenhet inom träning. Det bästa jag vet är att motivera och leda grupper. På mina pass kan du som deltagare förvänta dig allsidig träning med hög energi. Mitt mål är att inspirera dig till att ta din träning till en ny nivå. Oavsett träningsbakgrund kan du delta på passen. Vi ses!”

Självklart erbjuder Daniela & Dariush även personlig träning. Maila fitness@danceacademy.net för att maximera just din träning!

Period: v. 5 – v. 10 (1 februari – 11 mars)

BOOTCAMP 1
Måndag (Dariush)
HIIT in the morning kl 07.00-08.00

Onsdag (Daniela)
ABS & ASS kl 07.00-08.00

BOOTCAMP 2
Tisdag (Dariush)
HIIT in the morning kl 07.00-08.00

Torsdag (Daniela)
Rise n Shine kl 07.00-08.00

SFA erbjuder träning i 6-veckors perioder. Du väljer mellan BOOTCAMP 1 och BOOTCAMP 2.

Du bokar din plats via fitness@danceacademy.net.
Vänligen uppge ditt namn, telefonnummer och vilket bootcamp du vill boka (1 eller 2) så  får du en bekräftelse inom 48h.

ERBJUDANDE! Anmäler du dig innan 31 december får du 6 veckors träning för endast 2500kr. Ordinarie pris: 3000kr

TOP